BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Négycsillagos wellness szállóvá fejlődött a Hotel Visegrád

33 szobával, komplett wellness részleggel, valamint konferenciakapacitással bővült a Hotel Visegrád, amely immár négycsillagos wellness és konferenciaszállodaként pozícionálja magát.

Az új fejlesztéseket kedden mutatta be a szálloda igazgatója, Zeller Tibor. A beruházás 15 hónappal ezelőtt kezdődött, és november elseje óta már próbaüzemben működik az új, háromszintes épületszárny – írja a Turizmus Online.

A több mint 350 millió forintos fejlesztéshez 150 milliós uniós támogatást nyertek el. A beruházás keretében 33 új szoba – köztük lakosztályok és akadálymentesített lakóegység – épült fel, kialakítottak egy automatizált bowlingpályát, egy 150 férőhelyes, szekcionálható konferenciatermet és egy wellnessrészleget.

Igény esetén a wellnessrészleg a konferenciaterem egyik felének felhasználásával pihenőrésszel bővíthető. A wellness-részlegben szaunák (bio-, infra-, finn), gőz- és sókamra, pezsgőfürdő, merülőmedence, szolárium és masszázs vehető igénybe.

Fűtött beltéri medence, dunai panorámás élményjacuzzi és pihenőhelyiség várja továbbá egész évben a vendégeket, nyárra pedig kerti medence napozóterasszal teszi teljessé a kínálatot.

A Visegrádon több turisztikai vállalkozást – köztük a Reneszánsz Éttermet és a Sirály Hotelt - működtető Zeller Tibor lapunknak elmondta, hogy sikeresen pályáztak a közelmúltban egy másik projektötletükkel is, ennek megvalósítása hamarosan elkezdődhet. Visegrád központjában található egy korábban leégett épület, amelyet információs és vendégfogadó központként kívánnak újjáépíteni, illetve új funkciókkal bővíteni.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.