BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Infokommunikációs pályázat

Megjelent az Előremutató infokommunikációs technológiák kutatásának támogatása, valamint a kapcsolódó IT-szakember-utánpótlás biztosítása című pályázati kiírás dokumentációja. Az Új Széchenyi-terv keretében kiírt TÁMOP-4.2.2.C-11/1/KONV kódjelű pályázat célja az infokommunikációs technológiákhoz (IKT) kapcsolódó hazai kutatási kapacitások megerősítése és a hazai IKT k+f szféra bekapcsolása az uniós kutatási együttműködésekbe. A remények szerint felsőoktatási intézményeket összefogó kezdeményezés keretében alapkutatások és az azokat szolgáló kapacitások erősítése a cél, így pályázni is ebből a körből – magyarországi székhellyel rendelkező, államilag elismert felsőoktatási intézményeknek – lehet március 1-jétől április 27-ig.

A pályázat keretösszege 7,16 milliárd forint, amely összeget a hat régióra elszámolható közkiadásokra lehet felhasználni. A projekt lebonyolítása során Közép-Magyarország régióban a megítélt támogatás nem használható fel. Az Európai Szociális Alap forrásaiból származó keretösszeg nyolc százalékát lehet elszámolni az Európai Regionális Fejlesztési Alaphoz tartozó tevékenységek fedezetére. VG

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.