BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Legjobbak között a magyar okostelefon-szoftver

Az európai szoftverfejlesztők legrangosabb elismerése, az European Software Excellence Awards döntőjébe jutott a magyarországi Fornax ZRt. vállalati folyamat-, és munkaerő kezelő szoftvere, az Eventus, Vállalati Mobilitási Megoldás kategóriában.

A European Software Excellence Awards döntőjébe jutott a Fornax Zrt. munkafolyamat- és munkaerő kezelő szoftvere, az Eventus. A vállalat által kifejlesztett informatikai megoldást, amelyet elsőként a Magyar Telekom kezdett használni, napjainkra a Deutsche Telekom tizenegy tagja közül már három, de más ismert telekommunikációs cégek, mint például a UPC, Invitel, Vodafone is sikerrel alkalmazzák.

A magyar fejlesztés Eventus Native Client for Android integrált vonalkód olvasással, fénykép- és csatolmánykezeléssel valamint aláírások kezelésével kínál megoldást a mobil munkaerő szervezést igénylő cégek számára.

A kategória fődíjáért folyó versenyben 80 cég közül jutott a Fornax a döntő fordulóba, ahol komoly versenytársakkal méri össze szaktudását. Hivatalos eredményhirdetésre a március 1-én Berlinben megrendezésre kerülő European ISV Convention 2012-n, a legnagyobb európai szoftverfejlesztők konferenciáján kerül sor.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.