BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Egyre több a fennakadás: Két villamos nem jár – Kidőlt egy oszlop

„Az 59-es és a 61-es villamosok helyett műszaki hiba miatt pótlóbuszok közlekednek Széll Kálmán tér (a 22-es autóbusz felszállóhelye) és a Budagyöngye között. Ugyanezen a szakaszon a 22-es, a 22A és a 222-es autóbuszokkal is utazhatnak” – közölte Facebook-oldalán a BKK.

„Az Ürömi úton egy baleset következtében oszlop dőlt az útra, így a 160-as autóbuszok a Batthyány tér és az Óbuda vasútállomás között tudnak közlekedni. A hiba elhárításáig kérjük, hogy aki teheti, a H5-ös hévet vegye igénybe” – írja egy másik bejegyzésében a BKK.

„A budai hegyi buszvonalak ezért jelentős késésekkel közlekednek” – hívja fel a figyelmet a BKK. „Sok autó keresztbefordult a főutakon, ez is akadályozza a forgalmat” – teszik hozzá.

A BKK kiemelte azt is, hogy a síkos úttest miatt a 218-as autóbuszok csak a Szent Imre tér és a Téglagyári tér között közlekednek.

Aki útnak indul, válassza a kötöttpályás tömegközlekedést, mivel a metrók, hévek zavartalanul működnek és a villamosok többsége is – hívja fel a figyelmet a BKK. A tömegközlekedés ma éjfélig ingyenes Budapesten, erősítették meg.

Negyed 11 után

„A havazás miatt a 149-es és a 218-as buszok nem közlekednek” – írja a BKK. Az 59-es és a 61-es villamosok ismét teljes útvonalon közlekednek.
 
A 65-ös, 165-ös, a 129-es és a 155-ös valamint a 160-as autóbuszok ismét eredeti útvonalukon közlekednek.
 
„A budai hegyvidéket érintő vonalakon alkalmanként 3-4-szeresére növekszik járataink követési és menetideje” – emeli ki a BKK.
 
Szerintük továbbra is zavartalanul közlekednek a metrók, a hévek valamint a 4-es és a 6-os villamosok. Ugyanakkor felhívják a figyelmet arra is, hogy szinte minden járat késéssel közlekedik.

12 óra után

„Ismét közlekednek a 17-es villamosok. Így jelenleg minden kötöttpályás viszonylatunk - a metrók, a hévek és a villamosok - teljes útvonalukon közlekednek”, közölte a BKK.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.