BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A külföldi turista is fontos lett

A Budapest Airport és a Budapesti Közlekedési Központ vezetői együttműködési megállapodást írtak alá, melynek célja a repülőtéri földi személyszállítási szolgáltatások színvonalának emelése. „Míg korábban egy turista nem tudott a budapesti közlekedésről információt szerezni vagy bankkártyával jegyet venni a reptéren, mára a külföldiek teljeskörű és átfogó tájékoztatása, a bérlet- és jegyvásárlás lehetőségének biztosítása a cél. Ez az ország és a főváros kedvező megítéléséhez is hozzájárul” – mondta Vitézy Dávid, a BKK vezérigazgatója.

December 10-től a Budapest Airport biztosítja, hogy kizárólag a BKK-nál regisztrált, jogszerűen üzemelő budapesti taxik élvezhetik a kettes terminál közúti előterén érvényes díjmentes türelmi időszakot korlátlan számban. A BKK vállalta, hogy szigorúbban ellenőrzi a repülőtéri taxisokat: legalább hetente három alkalommal ellenőrzi a repülőtér területén a taxi szolgáltató vállalkozókat. A repülőtéri taxiállomás helye a jelenlegivel megegyező marad. A reptéri cég jogosult a taxiállomás használatára az általa megállapított feltételek alapján pályázatot kiírni és azt a saját feltételei alapján, saját hatáskörben, önállóan értékelni.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.