BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A tévés piacra lépett a Telenor

Új televíziós szolgáltatást indított a Telenor Magyarország, a MyTV nevű kezdeményezés már most is elérhető és február 28-ig ingyenesen lehet kipróbálni – jelentette be Cristopher Laska, a társaság vezérigazgatója sajtótájékoztatón. A mobilcég által kínált szolgáltatás keretében 3 csomagban összesen 14 csatorna programja lesz elérhető folyamatos internet kapcsolat mellett. Emellett egy videótár is része a megoldásnak, amelyben mintegy 2000 órányi tartalom, mozifilmek és sorozatok érhetők el, illetve a TV2 műsorai. A MyTV kínálatában szereplő csomagok közül a közmédia tévéadóit, illetve az AXN-t és a Story5-öt tartalmazó ingyenes lesz a tesztidőszakot követően is, míg a másik kettőért havonta 1500 forintot kell majd fizetni. A szolgáltatással személyi számítógépen, okostelefonon és táblagépen is lehet követni valós időben a kínálatban szereplő csatornák műsorát a megfelelő alkalmazással.

Az új kezdeményezés Laska szerint alkalmas lehet arra is, hogy visszaszorítsák a videós tartalmak illegális fogyasztását. A február végéig tartó ingyenes tesztidőszak alatt a Telenor az adatforgalmat is díjmentesen biztosítja. A tapasztalatok alapján alakítják majd ki azokat az adatcsomagokat, amelyekkel a legoptimálisabban használható az új szolgáltatás.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.