BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Nem fizet osztalékot a Magyar Telekom

A jelenlegi tervek szerint nem fizet osztalékot a Magyar Telekom a 2013. évi eredmény után.

A vállalat osztalékpolitikája alapján, amely szerint az eladósodottsági rátát (a nettó adósságnak az összes tőkére vetített arányát) a 30-40 százalék közötti céltartományban kívánják tartani, valamint tekintettel a cégcsoport pénzügyi helyzetére, a jelenlegi működési és üzleti környezetre és feltételekre, a társaságnál úgy gondolják, hogy nem lesznek olyan helyzetben, hogy osztalékot fizessenek a 2013. évi eredmény után.

A fentiek az Igazgatóság által a későbbiekben a Közgyűlés részére előterjesztendő hivatalos osztalékjavaslat függvényében változhatnak. A hivatalos osztalékjavaslatot az Igazgatóság megfelelő időben fogja előterjeszteni, amikor az összes szükséges információ rendelkezésre áll, és valamennyi előfeltétel teljesül – derül ki a Magyar Telekom közleményéből.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.