BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Új lehetőségeket hozott az ősz a hazai vállalkozásoknak

Az új üzleti mobildíjcsomagokban foglalt mobilnet adatmennyiség igazodik a kis- és középvállalatok eltérő igényeihez

Idén ősszel több ajánlat is elérhetővé vált a hazai kis- és középvállalatok számára, amelyek jelentős mértékben csökkenthetik a távközlési kiadásaikat, emellett lényegesen leegyszerűsíthetik az informatikai eszközpark megújítását. A Magyar Telekom októberben bevezette a Next Business üzleti mobil díjcsomag-családot, amelynek keretében a csomagok havidíja lépcsőzetesen csökken. Vagyis ha több előfizetést vesz igénybe egy ügyfél azonos díjcsomaggal, akkor a második SIM kártyától alacsonyabb havi díjat fog fizetni. Sőt, mivel a csomagokban foglalt mobilinternet adatmennyiség választható, ezért a díjcsomag a kis- és középvállalkozók eltérő igényeihez igazítható. Így aki csak a levelezését intézi a mobilján, annak elegendő egy kisebb adatmennyiségű csomag választása, míg intenzívebb internethasználat esetén nagyobb mobilinternet adatmennyiség javasolt. A távközlési cég üzleti mobil ajánlataihoz a készülékkínálatot is megújította, így számos 4G kompatibilis okostelefon is elérhetővé vált.

A mobileszközök mellett az irodában használt számítógépek lecseréléséhez is segítséget nyújt a társaság. A vállalat kis- és középvállalkozásoknak szóló üzleti notebook, valamint asztali számítógép- és monitorajánlattal jelent meg az idén ősszel a piacon, amelyet a Microsoft-tal együttműködve Office 365 szolgáltatással is kiegészítettek.

A kínálatban ASUS, Samsung, HP laptopok, valamint Lenovo asztali számítógép és Dell LED monitor is található. Az új készülékek kezdőrészlet nélkül, havi törlesztőrészletért érhetők el, amelyeket két évig kell fizetni és kamatmentesek. A notebookokat és a személyi számítógépet operációs rendszerrel együtt lehet megvásárolni. A szolgáltatás részeként a Magyar Telekom informatikai támogatást is biztosít a futamidő alatt, amely magában foglalja a korlátlan és díjmentes telefonos vagy online segítségnyújtást, valamint a beüzemelést. A házhozszállítást követően, első alkalommal helyszíni segítségnyújtás is igénybe vehető, amelynek során a távközlési cég szakemberei átmentik a régi, lecserélt gépen tárolt adatokat az új notebookra, vagy asztali számítógépre.

Szoftveres megoldás

A Magyar Telekom és a Microsoft együttműködésének köszönhetően az Office 365 szolgáltatás is havidíjas konstrukcióban érhető el. A megoldás középpontjában az Office-kliens áll, segítségével bárhonnan elérhetővé válnak a céges dokumentumok, ahol van internet. Az Office 365 keretében számos egyéb szolgáltatás is elérhető a HD-videokonferenciáktól a dokumentumok megosztásán át az üzleti levelezésig.


Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.