BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Beindult a szezon a hazai síterepeken

Sokáig nem kedvezett az időjárás a hazai sípályák üzemeltetőinek, több kisebb pályát január közepéig ki sem nyitottak, mostanra viszont beindult a síszezon. „Éjszaka is hóágyúztunk, rengeteg porhóval gyarapítottuk a pályákat. A hó szuper, már síelhető a teljes 1-es pálya, és kedd déltől már nyitva a hetes is, amit az esti sízés alatt kivilágítunk. Egész nap szárnyal a négyüléses felvonó” – mondta lapunknak Ebele Bálint, az eplényi Nordica Síaréna marketingvezetője. December közepén maximálisan kihasználták az időjárás adta lehetőségeket, folyamatosan hóágyúztak a mínuszokban, nagy tartalékokat képezve a pályán. Jó hír, hogy már Visegrád-Nagyvillám síterepe is kinyitott.

Évente mintegy félmilliós látogatottsága van a hazai sípályáknak, és közel félmillió magyar utazik külföldre síelni. „Az egészségügyi ellátásokra vonatkozó eltérő szabályozások és térítési díjak miatt érdemes utasbiztosítást, illetve a téli sportok egyedi kockázatihoz, az esetleges károk nagyságához jobban igazodó síbiztosítást kötni, ami egy komolyabb baleset esetén milliós költségektől kímélheti meg pénztárcánkat” – hívja fel a figyelmet Illés Mária, a CIG Pannónia termékmenedzsere.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.