BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A külügy is milliókkal tartozik a Malévnak

A Malévet felszámoló Nemzeti Reorganizációs Nonprofit Kft. nyilvános pályázattal próbálja értékesíteni a 2 éve csődbe jutott nemzeti légitársaságnak a Külügyminisztériummal szemben fennálló, kamatokkal növelt, összesen 87,4 millió forintos követelését. A külügyi tárca tartozása még 2009-ből származik, egy delegáció váróhasználatát nem fizették ki. Újra meghirdették a balatonlellei üdülőingatlant, amely 323 millió forintot érhet. Nem érkezett ajánlat a Malév Express színeiben korábban repülő Bombardier CRJ típusú repülőgépre.

A gép közel 15 ezer órát repült. A felszámoló 3,6 millió dolláros (817 millió forintos) áron hirdette meg. Egy 50 millió forintért meghirdetett ingóságcsomag viszont gazdára talált. A több mint ezer volt Malév-dolgozó által követelt milliárdokat azonban ebből nem lehet kifizetni, így a malévosok demonstrációt hirdettek március 29-re, a Malév 68. születésnapjára.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.