BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Jóváhagyták az 55 forintos osztalékot az ANY Biztonsági Nyomdánál

Az ANY Biztonsági Nyomda Nyrt. éves rendes közgyűlése jóváhagyta a részvényenként 55 forintos osztalékot hétfőn, az osztalékfizetés kezdő napja április 22.

A Budapesti Értéktőzsde honlapján közzétett közlemény szerint a tőzsde prémium kategóriájában jegyzett ANY Nyrt. a 2013-as évet 18 milliárd forint konszolidált árbevétellel és 711 millió forint adózott eredménnyel zárta. A társaság összesen csaknem 814 millió forintot fordít osztalékfizetésre, amihez 102,5 millió forintot az eredménytartalékból használ fel.

Zsámboki Gábor vezérigazgató a közleményben úgy nyilatkozott, hogy a társaság sikeres évet hagyott maga mögött, tovább javította stabil működését, és folytatni tudta fejlesztési programját.

"Bízunk benne, hogy versenyelőnyt biztosító fejlesztéseink a jövőben is hozzájárulnak a stabil működéshez és ezáltal a hasonló mértékű osztalékfizetéshez" -  mondta a vezérigazgató. Az ANY Biztonsági Nyomda tavaly 44 forintos osztalékot fizetett a részvényeseinek.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.