BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Saját szigetet is lehet bérelni a Karib-tengeren

Egyre több magas beosztású üzletember számára a valódi kikapcsolódást a luxustól teljesen mentes extrém vagy kalandtúrák jelentik. „Az üzletemberek magánútjaik összeállításához nem feltétlenül a publikált ajánlatokból választanak. Az ő esetükben sokkal inkább egyéni igényeknek megfelelő ajánlatokat állítunk össze” – közölte lapunkkal az IBUSZ.

A klasszikus értelemben vett luxusutak, azaz a magas kényelmi szolgáltatást nyújtó szállodákban eltöltött üdülés, business vagy első osztályon utazás főleg akkor jellemző, ha családdal utaznak. Az idei szezonban a Maldív-szigetek, a Karibi térség, vagyis Kuba, Dominika, Jamaica a legnépszerűbb, de Dubajt is sokan választják. „Különleges kívánságokat is tudunk teljesíteni: bérelhetnek önálló szigetet a karibi térségben, szállodával és személyzettel együtt. Egyre többen keresik golfozási lehetőséget kínáló szállodáinkat is” – közölte a Neckermann.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.