BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Egyre gyakoribb betegség: a „nyúzott utas szindróma”

Aki már utazott órák hosszat repülőn, tudja milyen az: gyűrötten, fejfájással, kiszáradt szájjal kiszállni a repülőből. Az ilyen panaszok olyan gyakoriak, hogy külön nevet is kapott a kór... Mit tegyen, hogy elkerülje a nyúzott utas szindrómát? Bárki meg tudja őrizni frissességét, ha megfogadja tanácsainkat.

Kéz A repülőgépi vécét tartják a világ egyik legfertőzöttebb helyének. Nem csoda, hiszen 50-75 utas jut egy-egy toalettre. Csak alapos kézmosással előzhetjük meg, hogy bármilyen kórokozóval megfertőződjünk. Érdemes előre bevásárolni pár doboz fertőtlenítő kendőt, egy kis tégely kézfertőtlenít gélt, így mindig tiszta kézzel nyúlhatunk az ételhez, italhoz.

Száj Nem lesz kellemetlen a leheletünk, nem érezzük azt, hogy „vattát köpünk”, ha a repülőút alatt többször elszopogatunk egy mentolos cukorkát. Leszálláskor-felszálláskor ér-

demes rágógumit rágcsálni.

Arc Repülőút alatt nem a smink tökéletessége a lényeg. Leszállás előtt töröljük át arcunkat nedves arctisztító kendővel, majd tiszta kézzel kevés hidratálót vigyünk fel rá.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.