BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Megszólalt mindkét taxis cég az Erzsébet téri balhé után

A Főtaxi és a Max Taxi képviselői értetlenül állnak a tegnap esti órákban, a belvárosi Erzsébet tér környezetében történtekkel szemben, ahol egy 50-60 főből álló csoport a drosztoknál tartózkodó taxisokkal szemben fenyegetően lépett fel, majd a sajtó a két taxitársaság vitájának állította be a történteket - írta a két cég.

Mindkét taxistársaság elhatárolódik a történtektől. Mint írták, ennek oka részben az, hogy semmiféle konfliktus nincs a cégek között, részben pedig az, mert ha lenne is bármilyen vitás kérdés, azt biztosan tárgyalóasztalnál döntenék el.

A taxitársasagok a jó hírnevük csorbítására irányuló provokációnak tekintik a történteket és egyben mindent megtesznek annak érdekében, hogy kiderüljön kinek az érdekében állt a tegnapi provokáció. Büntető feljelentést tettek és tesznek az ügy kiderítése érdekében.

A Főtaxi ezen kívül fegyelmi eljárást kezdeményez az ott megjelent taxis kollégáikkal szemben.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.