BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Nem kérdés, hogy a Netflix a streamingpiac uralkodója

Már 183 millió előfizetőjük van, miután 2020 első negyedévében 15,8 millió felhasználóval emelkedett a felhasználók száma. Jelenleg 200 produkció utómunkái zajlanak.

Már 183 millió előfizetője van a Netflixnek, miután

2020 első negyedévében 15,8 millióval emelkedett a felhasználók száma

írja a Hollywood Reporter. Sőt, a várakozások szerint a második negyedévben is nőhet a tábor, méghozzá 7 millióval.

A koronavírus-járvány elképesztő mértékben pörgette fel a streamelési kedvet, ám a vállalatnál azzal számolnak, hogy a kijárási korlátozások feloldása után sokan visszamondják majd előfizetésüket.

A II. Erzsébet uralkodását feldolgozó sorozat rajongói örülhetnek
Fotó: Netflix

Szokásától eltérően a Netflix kivételesen nézettségi adatokat is megosztott a nagyvilággal, s ebből kiderült, hogy a Tiger King című dokumentumsorozatot 64 millióan látták, a népszerű spanyol sorozatot, a Money Heistot pedig már 65 millióan nézték meg.

A Netflix azt is elárulta, hogy

jelenleg mintegy 200 produkció áll utómunka alatt,

így biztosan nem maradunk új filmek és sorozatok nélkül, még annak ellenére sem, hogy a már megkezdett projektek forgatásai leálltak, és rengeteg produkció munkálatait el kellett halasztani.

Az biztos, hogy a The Crown (A korona) című sorozat rajongóinak nem kell aggódni, a brit király család történetét feldolgozó széria forgatásai megtörténtek, s már az utómunkák zajlanak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.