BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Jelentős változással indult az év az online ingatlanpiacon

Egy 22 éve alapított cég került új tulajdonoshoz.

Megvásárolta az Ingatlannet.hu-t a Bank360 Zrt., amely Magyarország egyik legnagyobb, hiteleket és pénzügyi termékeket összehasonlító portálját üzemelteti – olvasható Bank360 közleményében.

Fotó: Shutterstock

Új tulajdonoshoz kerül a 22 éve alapított Ingatlannet.hu. Az Ingatlannet.hu-n jelenleg 112 ezer eladó vagy kiadó ingatlan szerepel az ország minden pontjáról.

A 2016-ban banki szakemberek által alapított Bank360.hu azt a célt tűzte ki maga elé, hogy segít összehasonlítani az érdeklődőknek a különböző pénzügyi termékeket, hiteleket, befektetéseket. Az ügyfelek a portál kalkulátoraival egy helyen, személyre szabottan tudják összevetni a különböző ajánlatokat. 

A két portál együttműködésével egyfelől a lakásvásárlást tervező érdeklődők azonnal tájékozódni tudnak a kiválasztott ingatlanhoz igénybe vehető hitelekről, támogatásokról, másfelől pedig a Bank360.hu-n kalkulálók is rögtön megnézhetik a számukra megfelelő ingatlanokat.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.