BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
Liam Gallagher's first concert in Turkey

Tizenöt év után ismét összeállhat az Oasis

A Gallagher-testvérek 2009-ben léptek fel együtt utoljára. A pletykák szerint ismét összeállhat Oasis.

A zenei szakma bennfentesei meg vannak arról győződve arról, hogy a brit Oasis zenekar 15 évvel azután, hogy 2009-ben utoljára léptek fel együtt egy színpadra, ismét összeállhatnak – írta meg a The Times.

Liam Gallagher's first concert in Turkey
Fotó: Anadolu via AFP

A cikk szerint a Wonderwall és a Live Forever slágergyártói a manchesteri Heaton Parkban és a londoni Wembley Stadionban is fel fognak lépni, de felmerült, hogy a Glastonbury fesztivál húzónevei is lesznek. A híresztelést Liam Gallagher, az együttes alapító-énekesének X-en tett friss posztja is alátámaszthatja. 

Az együttes 1991-től egészen 2009-ig működött, a rockbanda két alapítótagja Liam Gallagher és Noel Gallagher volt, a testvérpár nem ápolt túl jó viszonyt egymással. A fivérek állandó harcai és veszekedései miatt az együttes fellépései gyakran kerültek veszélybe. 

Liam Gallagher a Sziget fesztiválon zenélt már az Oasisszel 2000-ben, és fellépett önállóan is a fesztiválon 2018-ban. 

A Sziget főszervezője az előadót idén úgy harangozta be, hogy sikerült egy különleges turné keretében elhívni: az előadó az Oasis 30 éve megjelent debütáló lemezét, az énekes szerint a 90-es évek legfontosabb albumát, a Definitely Maybet adta elő a Hajógyári-szigeten. 

Ajánlott videók

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.