BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Ipar napjai 2013 - Ahol ember és gép találkozik

2013. május 28-31. között újra megnyitja kapuit a MACH-TECH és az INDUSTRIAUTOMATION a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban!

A MACH-TECH keretében láthatók lesznek az alakítás- és forgácsolástechnológiai szerszámgépek, a kötéstechnika, a szereléstechnika, a robotipar, a felületkezelés, valamint a szerszám- és készülékgyártás, a gépkarbantartás, a méréstechnika és a kapcsolódó szoftverek fejlesztőinek képviselői.

Bemutatkoznak a beszállítóipar, a fluidtechnika iparág résztvevői, és a VÉDTECH keretén belül az ipari biztonságtechnika és a munkavédelem témakört prezentálók is.

Egyidejű rendezvény az ipari elektronika, elektrotechnika és automatizálás képviselőinek kiállítása, az INDUSTRIAUTOMATION. Újra felvonul a hegesztéstechnika szekció is, hiszen WELD-TECH néven ismét kollektív bemutatót szervez a Magyar Hegesztéstechnikai és Anyagvizsgálati Egyesülés.

A kiállítási csokor komplex megoldásokat is kínál a kis-, közép- és nagyvállalatok számára.

VILÁGMÁRKÁK, ÚJDONSÁGOK:
Az INDUSTRIAUTOMATION kiállításra minden eddiginél nagyobb az érdeklődés, nem csak a kis-, és középvállalkozások, de a piacvezető cégek, multinacionális vállalatok körében is. A MACH-TECH esetében szintén megélénkült a kiállítói részvétel, visszatértek a világmárkákat forgalmazó cégek, a kiállítás visszatért a múltat idéző növekedési pályára. A jelentkezések ismeretében kijelenthető, hogy igazi „gépkavalkád” lesz látható a Hungexpo-n.
Bővebb információ: iparnapjai.hu/lista-kiallito.php

A két kiállításon összesen több, mint 250 cég tölti meg a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont „A” és „G” pavilonjait. A bejelentkezett vállalatok nemcsak nagy területtel, hagyományos gépekkel, eszközökkel, szolgáltatásokkal várják a látogatókat, partnereket, hanem számos újdonságot is felvonultatnak majd, hogy a szakma figyelmét felkeltsék. Bővebb információ: iparnapjai.hu/ujdonsagok

Az IPAR NAPJAI partnerei magas színvonalú szakmai konferenciákat szerveznek a kiállítások idejére: iparnapjai.hu/konferencia-programok

APPLICATION ZONE: Gyakorlati bemutató - az ötlettől a végtermékig nyomon követhető a gyártás folyamata a helyszínen!
2013-ban először, partnerünk, a LeanCenter, segítségével megvalósul az IPAR NAPJAI valódi gyára a G pavilonban! Az érdeklődők egy különálló gyakorlati helyen megnézhetik, kipróbálhatják élesben is az ott kiállított eszközöket, gépeket.

Az Application Zone-ban megjelenő cégek:
Beckhoff Automation Kft.
Crown International Kft.
ELAS Elektronikus Alkalmazástechnikai Kft.
Flexman Robotics Kft.
HALMOS Tanácsadó, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Nederman Magyarország Kft.
OPTIMUM HUNGÁRIA Kft.
Qualiweld Welding & Trade Kft.
Renishaw plc Kereskedelmi Képviselete
Siemens Termelő, Szolgáltató és Kereskedelmi Zrt.
TOOL-TEMP Hungária Kft.

A honlapon online regisztráció működik, mely ingyenes belépést biztosít: iparnapjai.hu/regisztracio

Bővebb információ: mach-tech.hu és industriautomation.hu


Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.