BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Megérkeztek az első vendégek a kecskeméti Four Points by Sheratonba

Május 6-án, hétfőn megnyílt Magyarország első Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpontja.

A kecskeméti létesítmény, a 30 országban hozzávetőlegesen 160 tagot számláló Four Points by Sheraton a Starwood Hotels & Resorts Worldwide Inc. szállodalánc olyan specializált hotelmárkájának a tagja, amely kifejezetten business szállodákat foglal magába.

Megérkeztek az első vendégek a Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpontba. Ők élvezhették először a tegnap átadott szálloda exkluzív vendégszeretetét. Miután elfoglalták a minden igényt kielégítő, magas komfort fokozattal rendelkező szobáikat – a 136 szoba mindegyikében minibár, kávé- és teafőző, ingyenes Wifi-csatlakozás, széf, 40”-os nagyképernyős televízió található –, felkeresték a szálloda 200 fős Bistorant éttermét, amely a hazai és nemzetközi konyha válogatott ízeit kínálja régiós köntösbe csomagolva.

Az üzleti és konferencia turizmus új helyszíne Kecskeméten a konferenciaközpont, ahol 1400 négyzetméteren egy 450 fő befogadására alkalmas, 3 részre osztható Bálterem és 7 kisebb szekcióterem található. A szálloda ideális helyszíne konferenciáknak, tréningeknek, üzleti tárgyalásoknak egyaránt. Május 8-10. között maga a szakma próbálja ki a szolgáltatásokat, a hotel ad otthont a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége XXXIX. közgyűlésének.

A Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferencia Központ két DAOP európai uniós pályázat segítségével épül az Új Széchenyi Terv keretében. A Hotel kialakítása a "Négycsillagos business hotel kialakítása meglévő irodaház átalakításával Kecskeméten" című pályázat keretein belül 450 000 000 forint, míg a konferenciaközpont a "Multifunkcionális konferenciaközpont építése Kecskeméten" című pályázat segítségével 273.178.193 forint európai uniós támogatást nyert a kedvezményezett KÉSZ Ipari Park Kft-ből alakult KÉSZ Hotel és Konferencia Menedzsment Kft.

www.fourpoints.com/kecskemet

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.