BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Pályázati hirdetmény HD video stúdió rendszer szállítására

A beszerzés tárgya egy kulcsra kész, HD minőségű, kazettamentes műsorgyártó és archiváló stúdió rendszer szállítása, installálása specializálódva az Ajánlatkérő egyedi igényeire.

A rendszer feladata jellemzően a Művészetek Palotája helyiségeiben zajló élő művészeti előadások képi feldolgozása. A rendszer elsődleges funkciója ezen rendezvények jó minőségű HD rögzítése, feldolgozása, utómunkálatai és hosszú távú biztonságos archiválása, meglévő rögzített anyagok ingestálása.

Az Ajánlatkérési Dokumentáció az ajánlattételi határidő lejártáig átvehető munkaidőben 11-15 óra között személyesen Zakár Péter gazdasági irodavezetőnél (Művészetek Palotája 1095 Budapest, Komor Marcell u.1., LM 417. szoba), illetve ugyanott annak postai úton történő megküldése a [email protected] email címen kérhető. A dokumentáció átvételéhez előzetes telefonon történő bejelentkezés szükséges az 555-3034 telefonszámon.

Ajánlattételi határidő:
Az ajánlatokat 2013.05.30-án 10:00 óráig kell benyújtani a 1095 Budapest, Komor Marcell u.1.,  LM 417. szám alatt a gazdasági irodavezetőnél.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.