BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Automotive Hungary – Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás

2013. november 7-9. között megnyitja kapuit az AUTÓTECHNIKA és az első alkalommal megrendezésre kerülő AUTOMOTIVE HUNGARY a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban!

Az idén először megrendezésre kerülő AUTOMOTIVE HUNGARY Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás a járműgyártás szakembereinek egyedülálló találkozója lesz. A rendezvény kiváló lehetőség az autóipari trendek és a piac fejlődésének nyomon követésére, a hosszú távú életpálya modellek megismerésére, álláslehetőségek feltérképezésére.

A kezdeményezést pozitívan fogadta a négy magyarországi OEM és számos piacvezető TIER 1 és TIER 2 gyártó is, így kiállítóként megjelennek a rendezvényen. A szervezők további első és második körös beszállítóval is megbeszéléseket folytatnak a szakkiállításon való részvételükről. Mellettük a rendezvényen biztosan bemutatkoznak többek között az ipari elektronika, a járműipari informatika, az automatizálás, a design-tervezés, a szerszám- és alkatrészgyártás, a logisztika, a szakmai szervezetek és szakmédia magyar és külföldi képviselői.

A kiállítási csokor kiállítói listája megtekinthető a honlapon: automotivexpo.hu/kiallitoi-lista

A széleskörű kiállítói jelentkezések eredményeként már augusztus végén megkezdődött a standkiosztás, a kiállítók a továbbiakban jelentkezésük sorrendjében választhatják ki helyüket a pavilonban.

Csatlakozzon hozzájuk Ön is, legyen Ön is kiállítója a magyar járműipar komplex fórumának!

A rendezvényhez magas színvonalú szakmai programsorozat is kapcsolódik. Az AUTOMOTIVE HUNGARY-n a programok 3 kiemelt téma köré szerveződnek, melyik mindegyike saját napot tudhat magáénak: ÜZLET, TUDOMÁNY, KARRIER

A tervezett programok megtalálhatók a honlapon: automotivexpo.hu/tartalom-mutat.php?almenu_id=2063

A konferenciákon kívül lesznek a szakmai partnerek által szervezett, valamint kiállítói Fórum Színpadi programok, bemutatók, előadások is.

Társrendezvény: AUTÓTECHNIKA - Nemzetközi járműfenntartó-ipari szakkiállítás Magyarország idei egyetlen autótechnikai fórumán, egy helyen, azonos időpontban mutatkoznak be a garázsipar, a szerviztechnika, az alkatrészgyártás és a jövő szakembereit képző hazai oktatási intézményrendszer szereplői.

A Hungexpo Zrt. várja a kiállítók jelentkezését a magyar járműipar komplex fórumára, ahol a gazdaság legdinamikusabb ágazata teljes körűen mutatkozik majd be!

Bővebb információ és kiállítói jelentkezés: automotivexpo.hu, [email protected];

x-->

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.