BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Nullához közeli fűtésszámla?

Hogy takarítsunk meg közel 30%-ot a fűtésszámlán? Milyen a passzívház ablak? Az európai piacvezető cég új, 600 négyzetméteres budaörsi high-tech bemutatótermében lehull a lepel…

A több, mint 80 éves múltra visszatekintő osztrák családi vállalkozás, az Internorm 20 millió eladott ablakegységgel mára Európában piacvezető ablakgyártóvá nőtte ki magát. A 2012-es évben 315 millió euró bevételt realizáló ablakgyártó vállalat több, mint 1900 alkalmazottat foglalkoztat és 11 európai értékesítési képviselettel, valamint high-tech újítások sokaságával rendelkezik. 

Az építőiparban kuriózumnak számító, csak luxusautókhoz mérhető vevőelégedettségi rendszerének, a Customer Care-nek köszönhetően a vevőket kellemes meglepetésként éri nemcsak a termék, de a beépítés, és az összes szolgáltatás “osztrákos” színvonala is. Nem egyszerű Internorm márkakereskedővé válni sem:  a partnereket egy független cég minősíti, így   a csúcsminőségű elvárásoknak Magyarországon mindössze 13 cég tudott megfelelni.

A Magyarországon 10 éve hivatalos képviselettel működő vállalat szeptemberben megnyitotta   az első Internorm hivatalos nyílászáró bemutatótermet, olyan szakmai ínyencségekkel, mint az ujjlenyomatra nyíló ajtó, az I-tec ablak vasalat teljesen szárnyba integrált kivitellel, a Photovoltaik (önálló energiaellátású) reluxa, vagy a bejárati ajtó küszöb világítással. Sőt, itt az Internorm legújabb innovációjával az emelő-toló erkélyajtóval is találkozhatunk, amely fix elemmel és teljes üvegsarokkal, modern árnyékolással, rovarvédő kerettel rendelkezik.

Az impozáns bemutatóteremben felvonulnak a Construma nagydíjas termékek, a legfrissebb design-ok, legyen szó modern, minimál vagy klasszikus stílusról. Ami pedig igazán interaktívvá teszi a kiállítást, az a konkrét beépítési szituációk bemutatófalba építése, pl. passzívházas, vagy alacsony energiaházas beépítési mód bemutatása. A szakértőkkel időpontot is lehet egyeztetni, hogy pontosan kideríthessük, melyek a legkényesebb műszaki paraméterek egy ablakvásárlás során, illetve hogyan közelíthetjük egyre inkább nullához a fűtésszámlánkat…

Kisebb fűtésszámla – értékesebb lakás

A fűtési energia 25-30%-át az ablakokon keresztül veszítjük el, így a rossz hőszigetelésű és alacsony energiahatékonyságú ablakok akár milliókkal csökkentik a lakás értékét, nem beszélve az egekbe szökő fűtésszámláról. 2012-től a lakások kizárólag energetikai tanúsítvánnyal értékesíthetők, a kedvező besorolás a ház eladhatóságát és kiadhatóságát is növeli.
Az Internorm ablakokkal akár 30%-os költségmegtakarítást is elérhetünk: kiemelkedően magas hőszigetelő képességüknek köszönhetően nemcsak pénz-, de energiatakarékosak is, így  jelentősen növelik a ház vagy lakás értékét is.

Az ablak, mint fűtőtest

A kitűnő hőszigetelés azonban még nem minden. Az ablakgyártók, így az Internorm is igyekszik kihasználni a napenergia nyújtotta lehetőségeket. Ennek eredményeképpen megalkotta az egyedülálló SOLAR+ speciális bevonattal ellátott 3 rétegű üveget, amely mágnesként vonzza a napfényt, ezáltal a napsugárzás energiáját kihasználva, akár 20%-kal magasabb nyereség érhető el, mint más hagyományos rendszerekkel.

Specialitás: a passzívház

Az Internorm csúcsmodelljei a piacon egyedülálló Uw=0,63 W/m2K értékkel rendelkeznek, ami még a passzívházaknál nemzetközileg megengedett legmagasabb értéknél (Uw=8 W/m2K) is sokkal jobb. Nem véletlen, hogy a Magyarországon elkészült 16 passzívházból 13-ban Internorm ablak került beépítésre.

Látogasson el a design és innováció fellegvárába, az Internorm budaörsi ablak bemutatótermébe, ahol személyesen élheti át az Internorm élményt!

Internorm – A jövőm ablaka.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.