BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Időjárási katasztrófákat is kibír – az idehaza 20 éves GERARD tető rácáfol az építőipari válságra

A tornádók és földrengések által gyakran sújtott Új-Zélandon 1957-ben megalapított AHI Roofing akkor még nem lehetett tudatában annak, hogy újdonsága, a világ első bevonattal ellátott, préselt acél tetőfedő anyaga, a Gerard tető, amely többek között a 180 km/órás sebességgel tomboló viharokat is kiállja, milyen sikert fut majd be mind az 5 kontinensen, dacolva a globális éghajlatváltozás szélsőséges megnyilvánulásaival is.

Európában és Magyarországon csak az utóbbi évtizedben, természeti katasztrófák (tavaszi hóvihar, orkánerejű szélviharok, 100 éve nem tapasztalt özönvízszerű árvizek) sokaságát elszenvedve eszméltünk rá, hogy a horrorisztikus időjárás immár nem csupán a távoli, egzotikus tájak „kiváltsága”, hanem olyan tényező, amelyre nem árt felkészülnünk és lehetőség szerint megelőznünk az óriási károkat.

Az említett technológiában azóta is világszerte piacvezető GERARD tető, hazánkban idén ünnepli 20. születésnapját.  Dacolva a válsággal, 2009-ben az európai termelőüzem is megnyitotta kapuit Várpalotán, mely a teljes európai piac mellett Törökországot és a volt Szovjetunió utódállamait is ellátja, és folyamatos fejlesztések színtere: nemsokára további új munkahelyeket teremtve vadonatúj présüzemet avatnak majd.


No. 1 a préselt acél tető gyártásban

A világszerte mintegy 19.000 alkalmazottat foglalkoztató Fletcher Building, az AHI Roofing anyavállalata, több mint 120 országban értékesíti prémium termékeit. Az innovatív design és a magyarországi gyártási rendszer minden folyamata ISO 9001 minősítéssel rendelkezik.

Pillekönnyű, mégis strapabíró

Tévhit, hogy a könnyű tetőt elfújja a szél: a GERARD tetők hétszer könnyebbek a hagyományos cserepeknél, és mégis 180 km/órás sebességgel tomboló viharokat is sértetlenül, beázás mentesen vészeltek át a tetők piacán unikumnak számító 8 pontos, orrirányú rögzítési módnak köszönhetően. Épp ezért áll ellen a földrengéseknek is: még soha nem regisztráltak olyan összedőlt épületet, amelyet GERARD tető fedett. A könnyű súly, jelentős idő- és pénzmegtakarítást eredményez, mivel tetőfelújítás során a régi tetőhéjazat gyakran bontás nélkül is újrafedhető.

Diamant, a GERARD tetők ékköve

A 2013-as év világújdonságát, a Diamant tetőt a világ egyik legkeményebb és legidőtállóbb anyaga ihlette: tartóssága szükségtelenné teszi a tetőfelújítást akár több generáción át. Mindemellett „spórolós” anyag is, hiszen 10%-kal nagyobb méretének köszönhetően a tetőfedő anyag és a tetőléc mennyisége, valamint a járulékos tetőfedési költségek és a kivitelezési idő is csökkennek. Még több információ a Diamantról, amely most akár 30 % megtakarítást jelenthet.

Palacseréhez aligha van jobb

Magyarországon számtalan elöregedett palával, vagy bitumenes zsindellyel fedett elavult tetőhöz nyújt különleges megoldást a GERARD, mert általában nincs szükség a meglévő tetőszerkezet megerősítésére. Így költséghatékonyan és gyorsan lehet biztonságos, az utcaképből esztétikájával kiemelkedő, elegáns otthonunk. Tudjon meg többet a tetőfelújításról.

50 év garancia: biztonság és elegancia

Klasszikus, modern, sőt extravagáns házhoz is kiválóan passzolnak a páratlan megjelenésű GERARD tetők a választható színek és formák sokfélesége miatt. A napsugarak okozta elszíneződésektől és kifakulástól nem kell tartani, mert a természetes kőzúzalék színe az évek során szinte semmit sem változik. A gyártó 50 év időjárás- és korrózióállósági garanciát vállal még extrém igénybevétel esetén is. Nézze meg, miért!

Energia- és környezettudatos tetőcsalád

Az új-zélandi anyacég, az otthoni hagyományokat és előírásokat követve, Magyarországra is szigorúan környezetbarát gyártástechnológiát telepített. Termékeik rendkívül hosszú élettartamúak és 100%-ban újrahasznosíthatóak, csökkentve ezáltal a környezetterhelést.

20 év – 20% kedvezmény – GERARD Diamant tetővel még ennél is több! Nézze meg, mennyi!



Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.