BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

IPAR NAPJAI 2014. május 27-30. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban

Az új koncepció lépéseit követve IPAR NAPJAI 2014 néven a Hungexpo Zrt. megszervezi Magyarország legátfogóbb ipari szakkiállítását, amely egy időben, egy helyen ad lehetőséget minden ipari szegmens feltérképezésére, megismerésére.

 

RÉSZTVEVŐK:

12 ország több mint 250 kiállítója várja termékeivel, szolgáltatásaival és újdonságaival a látogatókat a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont A pavilonjában.
A kiállításon nem csak törzskiállítók és új üzletfelek vesznek részt, de visszatérők is, a kiállítás nemzetköziségét pedig a tajvani és a német kollektív standok erősítik majd.
A rendezvényen szép számban lesznek jelen a multinacionális nagyvállalatok, valamint a hazai középvállalkozások és kisvállalkozások egyaránt.
A teljes kiállítói lista

PROGRAMOK:

A kiállítást konferenciák, workshopok, szakmai fórumok, kiállítói előadások színesítik. Ízelítő a programokból:

-Magyar Gumiipari Szövetség közgyűlése és szakmai konferenciája „A gumiipar aktuális környezetvédelmi feladatai, problémái” címmel

-Magyar Gépipari és Energetikai Országos Szövetség Közgyűlése és szakmai konferenciája

-Magyar Ipari Karbantartók Szövetségének szakmai konferenciája "Erősítse versenyképességét a karbantartás és a japán módszerek segítségével" címmel

-Nemzeti Munkaügyi Hivatal munkavédelmi konferenciája

-A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara jármű- és gépipari beszállítói fórumot szervez „Magyarország újraiparosítása” címmel a Nemzeti Külgazdasági Hivatallal (HITA), és kiemelt szakmai partnereinkkel (MGSZ, MAJOSZ, AIPA, HBK) együttműködve

-ContiTech szakmai fórum

-Gépipari Tudományos Egyesület szakmai előadása "Új horizontok felé: MANUFUTURE, HORIZON 2020” címmel

-„Távvezérlés M2M megoldással” – M2M (Machine-to-Machine) workshop a Vodafone és a Gyártástrend szaklap szervezésében

-Application Zone  - Gyakorlati bemutató - az ötlettől a végtermékig nyomon követhető a gyártás folyamata a helyszínen

-kiállítói előadások a fórumszínpadon

-EDU-POINT (egyetemek bemutatkozója)

Részletes programok

ÚJDONSÁGOK:

A bejelentkezett kiállítók számos újdonsággal készülnek. Többek között az ABB Kft., a Beckhoff Automation Kft., a Com-Forth Kft., Ge-Co Hungary Kft., a Huntraco Zrt., az IMI International Kft. Norgren Divízió, az INS Ipari Alkalmazások Zrt., a Jungheinrich Hungária Kft., a KEMATECHNIK Mérnökiroda Kft., a KRL Kontrol Kft., a tesa tape Kft. és az UniCredit Bank Hungary Zrt. is felvonultatja innovációit, új termékeit, szolgáltatásait. Bővebb információ az újdonságokról a kiállítás honlapján olvasható.

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓ:

Időpont: 2014. május 27-30.
Nyitva tartás: 9-17 óráig
Helyszín: HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont, A pavilon
Bejárat: I., III. kapu
Parkolás: P5 és P3 belső parkoló: 1200.-/nap
Regisztráció: a honlapon látogatói regisztráció működik az ingyenes belépésért



Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.