BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

AUTOMOTIVE HUNGARY 7. Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás

Legyen Ön is kiállító az AUTOMOTIVE HUNGARY szakkiállításon, ahol a hazai autógyárak és rendszerintegrátorok részvételén túl várják az alkatrészgyártókat, gyártási folyamatok és beszállítói szolgáltatások képviselőit, gépjárműipari egységek és rendszerek-, üzemi gyártó berendezések gyártóit, forgalmazóit, valamint az iparághoz kapcsolódó szolgáltatók képviselőit kiállítóként.

A kiállítás hét éve azzal a céllal került létrehozásra, hogy a magyar autógyártóktól kezdve a beszállítókon át a kis- és középvállalkozásokig az ipar szakmai szereplői találkozhassanak egymással. Sokan új megrendeléseket várnak egy kiállítástól, míg mások megerősítést, hogy az általuk választott irány megfelel az iparág meghatározó szereplőinek. Ne feledkezzünk meg azokról sem, akik megjelenésükkel és bemutatkozásukkal új munkatársaikat igyekeznek megtalálni! Bármelyik szempont lehet fontos, hiszen minden vállalat más pozícióban van. A kiállítás tartalmi fejlődése követte az iparág változásait és olyan programokat és találkozási lehetőségeket nyújt, amelyek segítenek a kiállítóknak a fejlődésben, hogy válaszokat találjanak a kérdéseikre.

Fotó: VG / PR

TERVEZETT PROGRAMOK:

  • B2B BESZÁLLÍTÓI FÓRUM

  • 16 beszerző- 31 beszállító céggel 140 tárgyalást kezdeményezett a tavaly.

  • INNOVÁCIÓS TERMÉKDÍJ

  • A tavaly nagy sikerrel debütált pályázat díjátadóján négy Nagydíj és egy Különdíj került átadásra. A díjazottak kiválasztásánál az innováció, hatékonyságnövelés, digitalizáció, környezettudatosság voltak a fő szakmai kritériumok.

  • KONFERENCIA IPAR 4.0 TÉMÁBAN

  • a PORTFOLIO.HU szervezésében

  • KIÁLLÍTÓI ÁLLÁSAJÁNLATOK

  • Töltse fel álláshirdetését és találja meg új munkatársát a kiállításon!

  • MÉRNÖKI TOVÁBBKÉPZÉSEK
  • SZAKMAI KÉPZÉSEK
  • SZÍNVONALAS KONFERENCIA PROGRAMOK
  • TECHTOGETHER VERSENY

  • Tavaly 8 egyetem 15 csapata vett részt a mérnökhallgatók versenyén, melynek célja szorosabb kapcsolatot teremteni a műszaki felsőoktatásban tanulók és a járműipari cégek között.

    Fotó: VG / PR

    KIÁLLÍTÓK

    2018-ban 15 ország 255 kiállítója mutatkozott be a rendezvényen. A 4 magyarországi autógyárAudi, Mercedes, Opel és Suzuki – mellett számos, a saját területén meghatározó cég volt jelen kiállítóként, TIER1-es, TIER2-es és TIER 3-as beszállítók, az iparághoz kapcsolódó szolgáltatók, állami szervezetek és a szakmát képviselő szövetségek kollektív standjai várták a látogatókat.

    LÁTOGATÓK

    A tavalyi kiállításra 30 országból érkeztek járműipari szakemberek. A 10 ezer szakmai látogató 63 százaléka döntéshozó vagy részt vesz a döntéshozatalban és 80 százalékuk tervezi, hogy 2019-ben is ellátogat a rendezvényre. Az előregisztráció során megadott adatok alapján az is kiderült, hogy a látogatók 38 százaléka mérnök.

    Fotó: VG / PR

    Legyen Ön is részese a magyar járműipar találkozójának

    2019. október 16-18. között

    a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban!

    Kedvezményes jelentkezési határidő kiállítók számára:

    2019. május 31.

    Bővebb információ és jelentkezés: www.automotivexpo.hu; [email protected]

    Címoldalról ajánljuk

    Tovább a címoldalra

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.