BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Megbízható tartós készülékek – miért vegyünk iPhone-t?

Először is azért, mert számos Apple termék akciós áron beszerezhető. Másrészt az okostelefon magában foglalja a (mobil) pénztárcát, a naptárat, a jegyzettömböt vagy épp a számológépet, amelyek a munkánk nélkülözhetetlen eszközei. Az iPhone esetében pedig minden egy eszközön belül jól rendezve megtalálható. Szórakoztató célokra szolgál? Képek tárolása és szerkesztése? Az e-mailjeim kezelésére is megfelelő? Igen. Mindezeket a feladatokat kezeli. De ezek leginkább logikus szempontok, amelyek miatt iPhone-t akarunk vásárolni. Cikkünkben megvizsgáljuk a lehetőségeket, hogy könnyebb legyen a döntés!

A Steve Jobs-szemlélet

Korábban Jobs arra helyezte a hangsúlyt, hogy az Apple foglalkozzon a művészettel, a fejlődéssel és a kreativitással. A cég olyan emberek számára alkot, akik törődnek velük. Azok, akiknek fontos az innováció, akiknek lényeges az ár és fontos a minőség, és szem előtt tartva: az ügyfél mindenekelőtt! Ebből következik, hogy az Apple termékek, ideértve az iPhone-t, luxuskategóriát jelentenek, ahol az ügyfél számos kedvezményt vagy extra szolgáltatást kap. Tegyük hozzá rögtön, hogy ilyen áron ez szinte már evidens.

Az iPhone hatékonysága jól látható

Az első iPhone nem tartalmazta a GPS vagy 3G hálózatot, amely az összes többi vezető okostelefon alapfelszereltsége volt. Az Androidos telefonok kísérleti jellegűek voltak, új dizájnokat és új funkciókat kaptak, míg mielőtt az Apple lépést tartott volna velük. A verseny tehát hatalmas volt, például az akkumulátorok fejlesztésénél: az Android-os gyártók nyilvánosságra hozták a kapacitást, ezzel szemben az Apple szép csendben fejlesztette és nem verte nagy dobra a termékek akkuteljesítményét. Ez nem azt jelentette, hogy adott iPhone ne lett volna megfelelő, inkább élményt próbáltak kínálni a fogyasztónak. Napjainkban erre a legjobb példa az iPhone 12, nem olcsó, viszont az úgynevezett „elit brigád” tagja már 5G-vel kommunikál, valamint kicsi és nagyobb változatban is beszerezhető.

Fotó: pexels.com

Az 5G-vel rendkívül gyorsan megy minden, akár útközben is tölthetünk le filmeket vagy kedvenc sorozatunkat, jobb minőségű videókat streamelhetünk, és mobilneten HD-ben FaceTime-ozhatunk. Mindezt ráadásul még több helyen élvezhetjük, mert az iPhone 12-nek van világszerte a legnagyobb 5G-lefedettsége (a lehetőségek országonként eltérőek lehetnek!). Vízálló és ütésálló: a Ceramic Shield technológia megvédi a telefonod, ugyanakkor, ha nem muszáj ne dobáld a készüléket!

Miért vesznek az emberek iPhone-t?

Azért vásárolunk iPhone-okat, mert erős érzelmi kapcsolatban vagyunk a márkával. A szeretett egyetemi futballcsapathoz való hűséghez hasonlóan ez is határozott, feltűnő kapcsolat, melyet soha nem szabad megtörni. Az iPhone-t azért vásároljuk meg, mert ez egy telefon, amelyet az Apple készített a „rajongók” számára. Az iPhone használata igazi élvezet, egy különleges élmény és öröm. Használat közben pedig a készülék tele van meglepetéssel, ez egy olyan bónusz, amelyet az Android-felhasználók sosem fognak megtapasztalni. Az Apple cégfilozófiája, hogy „értékeljük a jó dolgokat”, vagyis a dolgozók értékelik és boldogok, hogy egy nagyszerű csapat részei, valamint, hogy közösen járulnak hozzá az új élmény megteremtéséhez.

Érdemes iPhone-t venni, ha szeretnénk egy jó rendszerhez tartozni (Apple Store, iTunes, iCloud...stb) ezáltal erős lesz a kommunikációs kapcsolat, valamint, ha jobbá akarjuk tenni a világunkat és egy kicsit kitűnni az emberek közül. Ehhez persze csatlakozni kell a „csoporthoz”, mondjuk a családi közeg erre a legalkalmasabb.

Arról már nem is beszélve, hogy az Apple készülékek nem olcsók és érdemes elgondolkodni azon, megéri-e hosszabb távon vagyonokat fizetni a jó státuszért. Fontos még, hogy milyen munkát végzünk és legyünk tisztában a saját anyagi erőforrásainkkal is.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.