BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Első rész – Egy messzi galaxisban

Az AARDY.com az utazási biztosítások vezető piactere az USA-ban. A sokszoros vállalkozó, és egykori Királyi Légierő pilóta, Jonathan Breeze által lett alapítva.

Az AARDY.com az utazási biztosítások vezető piactere az USA-ban. A sokszoros vállalkozó, és egykori Királyi Légierő pilóta, Jonathan Breeze által lett alapítva.Az elkövetkezendő hetekben Breeze beleveti magát a vállalat létrehozásakor és az annak fejlesztése során felmerült kihívásokba és a túlélési stratégiákba, amelyeket a koronavírus krízis alatt alkalmaztak.

Azonban mielőtt előrerohannánk és az AARDY.com létrehozásáról kezdenénk beszélni, a kedves Aardvark logót bemutatnánk vagy az ortodox tanokról beszélnénk, amelyek kiemelkedő ügyfélszolgálatot biztosítottak hogy így az AARDY ezzel a lehető legmagasabb TrustPilot értékelést megszerezze, először egy kicsit vissza kell mennünk az időben olyan egyszerűbb korokra, amikor az internet létrejött.

Breeze, akkor talált rá önmagára, amikor kisfiú volt és Angliában családjával légiparádékon járt.

Ahogyan a több ezer, az emberfeletti pilóták pontosságától, tudatosságától és bátorságától megigézett nézővel egyetemben lenyűgözve bámulta a Királyi Légierő akrobatáit, amit azok Vörös Nyilai a Hawk vadászgépekben átszelték feje fölött az eget, Breeze fejében megjelent a számára egyetlen életút. Szülei felé fordult és így szólt: “Én is ezt akarom csinálni!” Kétségkívül, vele együtt sok száz srác is hasonló szavakat ejtett ki a száján, azonban Breeze számára végül ez valósággá is vált.

Jonathan Breeze Fotó:

16 éves korában, amikor Breeze még iskolába járt, meghívót kapott a Királyi Légierőtől, hogy megszerezze saját repülőgéppilóta jogosítványát.

A földön is és a levegőben is keményen tanult és gyakorolt, majd egyedül egy Cessnában könnyedén végigrepülte a neki kijelölt pályát. A vizsga utolsó szakasza egy navigációs részből állt, amelyre egy néhány héttel később került sor egy másik angliai helyszínen. A vizsga ezen részébe majdnem beletört Breeze bicskája és nem sokon múlt, hogy véget is érjen ígéretes pilótakarrierje.

Még a GPS és a Google Maps megjelenése előtt volt ez, amikor is a navigációs viszgarész egy, a lakásától 2 óra autóútra található vizsgaközpontban került megrendezésre. Autóba ült, egy angliai A-Z térképpel, de valahogyan nem sikerült neki megtalálnia a vizsgaközpontot. A fiatalember sorsának iróniája, hogy nem sikerült odanavigálnia a navigációs vizsgára. Teljesen kétségbe volt esve, mert tudta, hogy ezzel álmának vége és szomorkodva hazatért.

Fiatal férfi voltam, aki nem rendelkezett elég tapasztalattal, hogy ki tudja magát rángatni az ilyen balszerencsés helyzetből és tovább tudjon menni. A mai napig emlékszem arra a napra, amikor a navigációs vizsgáról vezettem hazafelé, darabokra szakadt álmaimmal.

A kétségbeesett Breeze hazaért és a telefonkagyló után nyúlt, hogy felhívja a vizsgabiztost mert elnézést szeretett volna kérni tőle a vizsgán való nem megjelenésért, de mielőtt el tudta volna kezdeni mondanivalóját, a vizsgabiztos maga fogott bele a saját bocsánatkérésébe, mivel hirtelen el kellett mennie valahova a vizsga helyszínéről. A vizsgabiztosnak sem sikerült megjelenni a vizsgán és így nem jött rá, hogy Breeze sem ért oda időben.

Néha a csillagok együtt állnak, de néha nem. Ebben az esetben szerencsés voltam és volt egy őrangyalom. Át tudtam tetetni a navigációs vizsgát és végül gond nélkül átmentem rajta. 17 évesen büszke tulajdonosa lettem a saját repülőgépvezetői jogosítványomnak.

Egy évvel később, 18 éves korának végén, Breeze elhagyta otthonát hogy csatlakozhasson a Királyi Légierőhöz és belekezdett az erőtpróbáló Alap Tiszti Gyakorlatba a Királyi Légierő Cranwell Egyetemén Angliában. Egy év kemény fizikai és lelki megpróbáltatás után Breeze pilótatisztként távozott a Királyi Légierő cranwelli létesítményből, majd jöttek a gyakorlati repülések azon a Hawk repülőn, ami akkora hatást gyakorolt rá kisfiú korában.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.