BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Hétvégén útfelújítások a Budapest körüli autópálya-szakaszokon

Júliusban forgalomterelésekre kell számítani az M3-as és az M5-ös autópálya, illetve az M0-ás autóút Budapesthez közel eső szakaszain.

Az Állami Autópálya Kezelő Zrt. fenntartási programja szerves részeként a közeljövőben újabb helyszíneken végez útfelújításokat. A néhány száz méteres szakaszok karbantartási munkálatait a hétvégi, kisebb forgalmú időszakokban, kamionstop idejére időzítette a társaság figyelembe véve azt, hogy az utakon ezen időszakokban jellemzően alacsonyabb forgalom tapasztalható.

A terelőutakat minden esetben sárga színű táblák jelzik az úthasználók számára. Az M0-M5 csomópontban július 12-13 és 19-20-án szombat reggel 7 órától várhatóan vasárnap 19 óráig a csomóponti ág aszfaltozása miatt kell lezárásra számítani. Az M5-ös autópálya gyáli csomópontjában július 26-án és 27-én szombaton és vasárnap a Szeged felé vezető oldalon, a lassító sáv aszfaltburkolatának cseréjét végzik a szakemberek.

 

Az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán a 26-os kilométernél július 11-13 között péntek estétől vasárnap délig, valamint július 19-20 között szombat reggeltől vasárnap délig kell kapacitáscsökkenéssel járó forgalomterelésre számítani a forgalmi sávok burkolatjavításának idejére. Az M3-as autópályán tapasztalt rendszeres vasárnap délutáni intenzív forgalom miatt mindkét hétvégén két forgalmi sávon haladhatnak az autósok a főváros felé.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.