BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Nem kivételeztek Gyurcsány fiával - Lezárult az érettségi vizsgálata

Az Oktatási Hivatal nem talált olyan törvénysértést vizsgálata során, amely indokolná a Montessori Alapítványi Általános Iskola, Gimnázium és Szakközépiskola idei érettségi vizsgaeredményeinek kétségbe vonását vagy megsemmisítését - közölte Bakonyi László, a hivatal vezetője hétfőn az MTI-vel.

 A Montessori Alapítványi Általános Iskola, Gimnázium és Szakközépiskola idei érettségi vizsgájával kapcsolatban három szülő élt bejelentéssel az Oktatási Hivatalnál, kifogásolva a lebonyolítás körülményeit és az intézmény működését.

A Csepel.info portálra június 25-én került fel egy írás, amelyben név nélkül nyilatkozó szülők azt állították: kivételeztek Gyurcsány Ferenc kormányfő fiával az írásbeli és a szóbeli érettségi vizsgán is. Daróczi Dávid kormányszóvivő akkor az MTI-nek visszautasította az állítást. Az Oktatási Hivatal azonnali vizsgálatot indított a hatáskörébe tartozó kérdésekben.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.