BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Be volt lőve az embercsempész - Képekkel

Nem sokkal éjfél előtt állítottak meg az ellenőrök egy szlovák rendszámú kisteherautót. Jövedéki termékek után érdeklődtek, ám a sofőr elmondta, hogy nem szállít semmit és fel is nyitotta a ponyvát, megmutatva az üres rakteret. A vámosoknak azonban mégis gyanús lett a ponyva kialakítása.

A dupla plafonban 11 bangladesi, indiai és pakisztáni állampolgárságú személy volt elrejtve. A pénzügyőrök embercsempészet miatt indítottak eljárást és a szlovák férfit, illetve a 11 külföldit átadták a rendőrségnek.

A történetnek azonban itt még nincs vége, ugyanis az eljárás közben a szlovák sofőr rosszul lett, mentővel szállították kórházba. A vérvétel eredményeiből kiderült, hogy a férfi kábítószeres befolyásoltság alatt áll.

Ezt követően a pénzügyőrök átvizsgálták a jármű vezetőfülkéjét is, ahol egy folyadékkal feltöltött fecskendőt és egy ampullát is találtak, amelyek az elsődleges tesztek alapján kábítószert tartalmaztak. A pénzügyőrök így visszaélés kábítószerrel bűncselekmény elkövetése miatt is eljárást indítottak a sofőr ellen.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.