BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

"Ez maga a hazugság" - Gyurcsány Orbán FT-nyilatkozatáról

„A legnagyobb ellenzéki párt vezetője itthon reformellenes, a kormány szociális reformjait népszavazáson keresztül meghátrálásra kényszeríti, míg a Financial Times-ban reformerként tetszeleg, ez maga a hazugság” – fogalmazott Gyurcsány Ferenc a Klubrádió Megbeszéljük című műsorában.

Orbán Viktor a választóinak a megértő, gondoskodó reformellenes arcát mutatja, a pénzügyi világhoz pedig odadörgölőzik - fogalmazott Gyurcsány Ferenc a KlubRádióban.  "A hazug embert előbb utolérik, mint a sánta kutyát. Nem jó, ha az ember háta mögött összesúgnak, és összenevetnek, hogy ez a fickó hazudik" - tette hozzá a kormányfő.

Orbán Viktor a Financial Times-nak úgy fogalmazott: a szocialista kormány elszalasztja a válság által a szerkezeti reformok elindítására kínált esélyt.

A londoni üzleti napilap keddi számában megjelent cikkben a Fidesz elnöke kijelentette: a Nemzetközi Valutaalap (IMF), a Világbank és az EU által nyújtott 25 milliárd dolláros pénzügyi csomag nem a reformok támogatására, csak a magyar küladósság refinanszírozására szolgál. "A csomag mozgásteret nyújthatott volna a reformokhoz is. Értékes időt veszítünk" - mondta a magyar politikus a brit lapnak.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.