BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Bokros nem lesz miniszterelnök-jelölt!

Nem vállalja a miniszterelnök-jelöltséget Bokros Lajos. A Horn-kormány pénzügyminisztere, akit az SZDSZ javasolt kormányfőjelöltnek, ezt szombaton Budapesten jelentette be az MDF kampánynyitó rendezvényén.

A "hajónak fordulnia kell" a jó irányba: el az üres, populista ígéretektől, a hiteles, eredményekkel bizonyított  politizálás irányába. Nagyon fontos, hogy az MDF a magyarországi  válságkezelésben olyan programot állítson a választók elé, amely a  siker lehetőségével kecsegtet, s ellentmondások nem nagyon  hemzsegnek benne - hangsúlyozta Bokros Lajos az egyik dunai  rendezvényhajón megrendezett kampánynyitón - idézi a BAMA a távirati irodát.

Az MDF programja hiteles, a párt nem váltogatja elképzeléseinket  naponta. Az MDF nem tagadja, hogy a gazdasági válság megdobálja a  magyar gazdaság törékeny csónakját - tette hozzá.Szóba sem kerül még annak a megfontolása sem, hogy én ezt az ajánlatot elfogadjam - mondta Bokros Lajos, hozzátéve: "sértő még a gondolata is annak, hogy a hírnevemet, hitelességemet odaadjam egy olyan programhoz, amelynek a sikerében nem bízom".

Márpedig a szocialista párt mereven elzárkózik az én programomtól - állapította meg.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.