BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Gyurcsány: a Jobbik náci párt!

Hosszú hallgatás után ismét jelentkezett Gyurcsány Ferenc exminiszterelnök.

Hosszas hallgatás után szólat meg ismét Gyurcsány Ferenc volt kormányfő. A szocialista politikus blogjában kijelentette: nem szabad pipogyának lenni a Jobbikkal szemben,

"Itt van egy náci karakterű, antiszemita szövegeket mondó párt, egyszerűbben náci, antiszemita párt, és mi (na nem személyesen, hanem a magyar alkotmányos intézmények, de tegyem hozzá, a magyar nyilvánosság és közélet nagyobbik fele is) úgy teszünk, mintha ez beférne a magyar alkotmányosság keretei közé.

Ez abszurd és szégyen. A mi közös szégyenünk, erőtlenségünk bizonyítéka, a magyar demokrácia sebezhetőségének, gyengeségének kiáltó példája" - írta a volt miniszterelnök.

Az, hogy ez megtörténhet, sokak bűne és szégyene. Az előbbiben nem, az utóbbiban magam is osztozom: nem vagyunk még elég erősek, magyar demokraták! - közli Gyurcsány.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.