BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Gyurcsány Orbán lehazugozásával ébreszti a demokratákat

A bukott miniszterelnök és lemondatott pártelnök, mai blogbejegyzésében Orbán Viktor korábbi nyilatkozatára reagált.

A múlt heti "Demokraták ébresztő" felcímű beszéde után Gyurcsány Ferenc bukott miniszterelnök hasonló című szerdai blogbejegyzésében Orbán Viktor korábbi nyilatkozatára reagált. A keresetlen szavakat használó, meglehetősen agresszív stílusú bejegyzésben Gyurcsány felháborodik a Fidesz elnökének kijelentésén, miszerint Orbán Viktor nem az MSZP-t vagy a Jobbikot tekinti ellenfelének, hanem a szegénységet, a munkanélküliséget és az eladósodottságot.

"Azon nem csodálkozom, hogy a vezénylő tábornok, a nagy nemzetmentő lehazudja a csillagot az égről. Azon már inkább, hogy ezt minden következmény nélkül teheti, mert senki nem kéri ki magának" - írja Gyurcsány Ferenc.
 
"Azt mondja, hogy neki mi nem vagyunk ellenfelei? De hát nem ő mondta, hogy a baloldal, amikor csak tehette rátámadt nemzetére? Nem ő tűri szótlanul, ha politikai riválisait szóval és tettel ütik-vágják, támadják, robbantják a házát?" - írja a bukott szocialista pártelnök, aki vélhetően már a Zuschlag-üggyel kapcsolatos csütörtöki bírósági meghallgatása miatti izgalmában szavait így zárja: "Demokraták! Ébresztő!"

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.