BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

„Gyurcsány visszatér az MSZP vezetésébe”

Az MSZP-nek meg kell újulnia, bele van kényszerítve ebbe tartalmi és formai szempontból is - mondta az InfoRádiónak Ágh Attila.

A politológus kifejtette: a szocialistáknak hitelképes baloldali jövőképet kell kialakítaniuk, emellett technikai megújulásra van szükség, hiszen a többi párt sikeresebben használta az új formákat, az internetet és az utcai mozgósítást.

Lendvai Ildikó pártelnök lemondása után komoly személycserék várhatók, de kérdés, hogy a majd megválasztott személyek új szerepkörben tudnak-e radikálisan újat nyújtani – mondta az InfoRádióban a politológus, aki emlékeztetett arra is, az előző vezetés jelölte ki a mostani képviselőket is.

Nem kétséges, hogy Gyurcsány Ferenc visszatér az MSZP vezetésébe, az viszont kérdés, hogy a volt kormányfő képes-e tanulni és tud-e türelmes lenni, hogy ne okozzon zavart visszatagozódásával - hangsúlyozta Ágh Attila.

Mint ismert, Gyurcsány Ferenc azt ígéri: még a nyári kongresszus előtt átfogó írásos értékelést hoz nyilvánosságra az elmúlt évekről, és közli majd a jövőre vonatkozó javaslatait is.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.