BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Ünnepel a Fidesz, búslakodik az MSZP

Tudósítónk jelentése szerint ünnepi hangulatban több ezer ember szurkol a Fidesznek a Vörösmarty téren, a fővárosban. A helyszíni jelentések alapján a párt szimpatizánsai biztosak a kétharmados győzelemben és minden köztes eredményt örömujjongás követ.

"Az MSZP-SZDSZ koalíció nem tudta annyira lerombolni az országot, hogy mi azt ne tudnánk újraépíteni" - mondta a helyszínen Semjén Zsolt a kereszténydemokraták elnöke, aki nagyon büszke arra, hogy a KDNP újra jelentős parlamenti erő lehet.

A 2. forduló eredményeit itt találhatja!

Közben az MSZP székházában szinte csak újságírók lézengenek. Sem szocialista politikusok, sem szimpatizánsok nem tűntek fel hét óráig tudósítónk jelentése szerint. A második forduló első eredményeit a szocialista párt nem értékelte, a részvételi adatokat viszont Budai Bernadette szóvivő azzal kommentálta, hogy "az eredményen nem a magyar demokráciát erősíti."


Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.