BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

MSZP: csak kárhozásban jeleskedett eddig a "viktatórikus" 2/3

A kormányváltásig Orbán Viktor folyamatosan pocskondiázta az MSZP által támogatott Bajnai kormányzását, most meg ott tartunk, hogy bár szóban még mindig Gyurcsány és Bajnai minden bűn okozója, de szinte mindenben azt a vonalat követik, amit Bajnaiék rajzoltak fel – fejtegeti közleményében az MSZP. A szocialisták szerint Fidesz az eddig általuk ócsárolt Bajnai féle banki kódex iránymutatásait folytatják, szinte szó szerint.

A Bajnai kormány által létrehozott, pénzintézetek működésének törvényi szabályozását óhajtja folytatni az ötlettelen és jellemtelen, de szóban rettentően bátor és fantáziadús Orbán-kormány – olvasható az MSZP közleményében.

Az MSZP nem lepődik meg azon, hogy fogalma sincs a Fidesz-KDNP vezette kormánynak arról, hogy mit kellene kormányzás címszó alatt csinálni, hiszen az elmúlt 60 napban sem sikerült értékeket felmutatnia a "viktatórikus" 2/3-nak, csak károkozásban jeleskedett.

Az MSZP követeli, az Orbán-kormány szokjon le a mellébeszélésről és nyilatkozzon arról, hogy akarja megvédeni a haza polgárait attól, hogy a bankok áthárítsák a bankadó terheit rájuk.

Az MSZP követeli továbbá, hogy Orbán Viktor és kormánya közölje végre a 2011-es év költségvetésének sarokszámait és elvárja, hogy a kormány kártalanítsa a devizahiteleseket, akiket a Fidesz felelőtlen magatartása miatt ért anyagi csapás.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.