BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Tizenhat embert tartóztattak le Brüsszelben

Tovább folyik a hajtóvadászat Belgiumban a terroristák után, az éjszaka 22 helyen tartottak razziát. A legmagasabb terrorkészültségi szint marad életben.

Tizenhat embert tartóztattak le a belga rendőrök az éjjel, de a párizsi terrortámadással gyanúsított Salah Abdeslamot még nem fogták el.

Összesen 22 helyen tartottak razziát. Molenbeekben egy sofőr megpróbált elmenekülni, de a rendőrök rálőttek, és később elfogták. A belga rendőrség azt is közölte: nem találtak robbanószert senkinél sem.

Charles Michel miniszterelnök bejelentette: Brüsszelben ma is fenntartják a legmagasabb terrorkészültségi szintet. A metró nem közlekedik, az iskolák zárva maradnak, ahogy a plázák és mozik sem nyitnak ki. Az éttermek és kávézók tulajdonosait is arra kérik, hogy vagy ki se nyissanak, vagy legyen kora esti záróra.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.