BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Kigyulladt a Szent Margit Kórház egyik szintje - elfojtották a tüzet

Rövid idő alatt elfojtották a járóbeteg-ellátó részlegen keletkezett tüzet, húsz beteget és dolgozót kellett biztonságba helyezni. A tűzoltók most turbóventillátorral szellőztetik az épületet, és keresik a tűz okát - írja a hvg.hu.

Kigyulladt a III. kerületi Szent Margit Kórház második szintje kedden kora reggel - írta a katasztrófavédelem. A tüzet rövid idő alatt elfojtották a fővárosi hivatásos tűzoltók.

Az érintett épületszintről, melynek egy része füsttel telítődött, összesen húsz járóbeteget és dolgozót kísértek biztonságos helyre, a szint fekvőbetegei számára pedig elzárkózást rendeltek el - utóbbiak részlegét a tűz és a füst nem érintette. Az egységek most turbóventilátorral szellőztetik át a kórház szóban forgó szintjét, egyben átvizsgálják az épületet, keresik a tűz keletkezésének okát.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.