BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Érkezik a vihar, a fél országra kiadták a figyelmeztetést

Ma megérkeznek a zivatarok: az ország déli felére adott ki elsőfokú figyelmeztetést az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Jókora viharokra és esőkre kellett ma felkészülni a fél országban. A következő néhány órára nincs már sehol sem kiadva riasztás, a viharok elvonultak, de egész napos figyelmeztetés még mindig életben van.

A Dél-Alföldön, a Dél-Dunántúlon, valamint Hajdú-Bihar, Jász-Nagykun-Szolnok és Zala megyében felhőszakadásokra figyelmeztetnek, ott rövid idő alatt 25-30 milliméternél is több eső hullhat.

A Dél-Dunántúlon, Békés, Hajdú-Bihar, Jász-Nagykun-Szolnok és Zala megyében emellett a vihar miatt is életben van figyelmeztetés, a heves zivatarokat ott kisebb eséllyel károkat okozó szél vagy jégeső is kísérheti.

Holnapra az ország nagyobb részén már javulhat az idő, Vas és Zala megyében azonban még aznap is nagyobb felhőszakadások jöhetnek.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.