BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Jön a vihar - nyolc megyére adtak ki riasztást

Vihar és felhőszakadás jön az ország keleti részében, az Országos Meteorológiai Szolgálat több megyére másodfokú riasztást adott ki.

A keleti és a déli határnál érdemes felkészülni arra, hogy rossz idő érkezik. A közvetlenül előttünk álló néhány órára a Miskolc-Szeged vonaltól keletre adtak ki elsőfokú riasztást a felhőszakadások és a viharok miatt.

Az OMSZ a nap hátralévő részére elsőfokú figyelmeztetés rendelt el a felhőszakadás és a viharok miatt az Alföldre és Borsod-Abaúj-Zemplén megyére, itt rövid idő alatt 25-30 milliméternél is több eső eshet, és vihar is jöhet, amit kisebb eséllyel károkat okozó szél vagy jégeső kísérhet.

A mostani előrejelzés szerint holnap Békés, Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében felhőszakadások és viharok miatt is elsőfokú figyelmeztetés lesz életben.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.