BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Nincs mindenhol vége a rossz időnek, ma is több megyében van riasztás

Ma még csak a nyugati határ környékén érdemes felkészülni a rossz időre, holnap viszont már alig lesz pontja az országnak, ahol megúsznák a viharokat.

Rossz idővel folytatódik a hét: mára még csak két megyére adott ki elsőfokú figyelmeztetést az Országos Meteorológiai Szolgálat, holnap viszont már az egész országban jöhetnek a viharok.

Mára a nyugati határ mentén, Vas és Zala megyében van érvényben figyelmeztetés. Ott felhőszakadások jöhetnek, rövid idő leforgása alatt 25-30 milliméternél több eső eshet.

Holnap már nem csak ez a terület kapja meg a rossz időt: az előrejelzés szerint az ország teljes területére figyelmeztetést kell aznapra kiadni a felhőszakadások és a viharok miatt. Szerdán várhatóan bárhol az országban jöhetnek viharok, kisebb eséllyel károkat is okozó szél vagy jégeső kíséretében, jókora esőkkel együtt. Békés és Csongrád megyében másodfokú, narancs figyelmeztetés lehet holnap, ott még nagyobb viharok jöhetnek, amelyeket 50 milliméternél is több eső kísérhet.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.