BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Üzent a polgármester: szavazni kell, akkor jöhetnek pályázati pénzek

Jobb esélyek lesznek a falunak a pályázatokon, ha magas lesz a részvétel a népszavazáson - ezt üzente Győrújfalu polgármestere a választóinak. A 444.hu mutatta be azt a kétoldalas kampányanyagot, amelyet a falu lakóinak postaládájába dobtak.

A médiában már régóta téma, hogy a kormány attól függően kezelné az egyes településeket október 2-a után, hogy hányan és hogyan szavaznak helyben, de mindeddig nem mondták ki a politikusok nyíltan, hogy az kaphat több (nagyrészt egyébként brüsszeli) pénzt, akinek a települése hozza a magas részvételt. Nagy Imre Attila győrújfalui polgármester azonban egyértelműen fogalmaz:

"Kormánytagok illetve/és Államtitkár Urak irányába a jelenleg elbírálás alatt álló, továbbá a meghirdetés előtt álló pályázataink általam történő menedzselését nagyban könnyíti majd, ha a választási eredmények ismeretében ki tudom mutatni számukra, hogy a megyei és az országos átlagot is nagyban meghaladó, »adj Isten« kiugróan magas részvételi arány mellett hozott településünk felelős döntést.”

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.