BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Eső és szélvihar jön - ezt a kilenc megyét figyelmezették!

Az eső mintha sosem akarna elállni, délnyugaton pedig már nagy szél is kísérheti. Összesen kilenc megyére adtak ki figyelmeztetést.

Egy nap leforgása alatt 20-25 milliméternél is több eső eshet - jelezte az Országos Meteorológiai Szolgálat. Az OMSZ elsőfokú figyelmeztetést adott ki Budapestre és Pest megyére, valamint Zala, Somogy, Veszprém, Fejér, Jász-Nagykun-Szolnok, Heves, Borsod-Abaúj-Zemplén és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyére a nagy esők miatt.

Az esőket főleg délnyugaton nagy szél is kísérheti, emiatt Zala és Somogy megyére adtak ki figyelmeztetést. Mint írták, a szelet helyenként 60 km/h körüli, a magasabban fekvő területeken efeletti széllökések kísérhetik. A délutáni órákban a délnyugati megyékben elsősorban záporok környezetében 70 km/h körüli széllökésekre is van esély.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.