BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Egymilliárdot ér a magyar celeb Facebook-oldala

Büszke lehet Facebook-oldalára Kasza Tibor, a televíziós showman igencsak aktív az interneten – írja a Blikk. Közösségi oldala dinamikusan fejlődik és hat-nyolc éves távlatban nézve kijelenthető, hogy az egymilliárd forintos értékkel bír.

Büszke lehet Facebook-oldalára Kasza Tibor, a televíziós showman igen aktív az interneten – írja a Blikk. Közösségi oldalát eredményesen is használja, egyes becslések szerint az egymilliárd forintot ér. Kasza Facebook-oldalát összesen 916 117-en kedvelik, emellett 883 336-an követik. Utóbbi ráadásul száz százalékban organikusan jött létre, ami nagyon ritka hazánkban – teszi hozzá a lap.

„Az oldal dinamikusan fejlődik és hat-nyolc éves távlatban nézve kijelenthető, egymilliárd forintos értékkel bír. Kasza ereje abban rejlik, hogy rengeteget kommunikál a követőivel, napi 16 órában interakcióban van a hozzászólókkal.” – mondta a Blikknek Pintér Szabolcs social media szakértő. Hozzátette: az elmúlt három évben a cégek egyre inkább használják a közösségi média felületeket egy-egy új kampány beindításához. Értékes reklámfelületként tekintenek erre és gyakran előnyben részesítik a rádiós és tévés piaccal szemben. Kasza szinte már médiaügynökségként működik, a cégek szeretik kikérni a tapasztalatait és szívesen bízzák meg azzal is, hogy a kampányaik stratégiáját elkészítse – fűzte hozzá Pintér.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.