BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Webshopos csalók 153 vásárlót vertek át

Az angyalföldi rendőrök elfogták azt a párost, akik 25 millió forintot csaltak ki egy webshopon keresztül.

Webshopos csalókat fogtak el az angyalföldi rendőrök; a pár elektronikai cikkeket kínálva csaknem 25 millió forintot csalt ki 150-nél több vásárlótól – közölte a police.hu.

A nyomozás adatai szerint az esztergomi

B. Andrea és társa, a dorogi T-K. László 2018 második felétől kezdődően fogadtak megrendeléseket egy weboldalon, amelyen elektronikai termékeket árultak.

A vásárlók azonban a megrendelt és kifizetett termékeket nem kapták meg, a pénzt pedig a csalók nem utalták vissza.

Az eljárás során a nyomozók 153 vásárló megkárosításával hozták összefüggésbe a párost, akik megközelítőleg 25 millió forint csaltak ki vásárlóiktól.

A rendőrök végül február 5-én esztergomi lakhelyén elfogták B. Andreát, majd egy nappal később egy kiskunlacházi étteremben társát is megtalálták.

Fotó: AFP

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitányságán B. Andreát és T-K. Lászlót csalás bűntett miatt hallgatták ki gyanúsítottként, majd őrizetbe vételük mellett előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.