BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A helyszínen lehet az utalványokat belépőre váltani az azeri-magyaron

A szombati Azerbajdzsán-Magyarország labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésre vásárolt utalványokat a vendégszurkolók a meccs helyszínén tudják belépőre váltani.

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) keddi tájékoztatása szerint a találkozó napján 14 órától meccskezdésig lesz lehetőség az utalványok beváltására személyazonosság igazolását követően az azeri fővárosban a Bakcell Aréna jegyértékesítő ablakainál.

Az MLSZ jelezte, a jegyeket szerda éjfélig lehet megvenni a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint a Ticket Express Bálnában és országszerte a TEX több mint 350 partnerirodájában.

Az utalványok szurkolói kártya nélkül is megvásárolhatóak, egységesen 500 forintba kerülnek.

A szövetség arra kéri a kiutazó drukkereket, hogy olvassák el a Külügyminisztérium tanácsait a linken található internetes oldalon.

Fotó: Kisbenedek Attila/AFP

Külön felhívták a figyelmet arra, hogy tartsák be a Bakcell Aréna rendszabályát, amely a többi között korlátozza a stadionba vihető csomagok méretét, illetve bizonyos tárgyakat sem engednek be a létesítménybe.

A magyar válogatott szombaton – közép-európai idő szerint – 18 órakor lép pályára Bakuban.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.