BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Tízmilliós értékben foglaltak le amfetamint Magyarországon

A lefoglalt kábítószer legalább 10 ezer fogyasztói adagnak megfelelő lehet, feketepiaci értéke mintegy 34 millió forint.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztály Pécsi Osztálya nyomozást folytat kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a 34 éves K. Jánossal és társával, a 38 éves K. Jánossal szemben – írja a police.hu.

Fotó: Pixabay

A 34 éves férfit és társát a Baranya megyei Magyarszéken érték tetten és fogták el a rendőrök, amikor a gyanú szerint

a Nyugat-Európából szerzett két kilogramm mennyiségű amfetamin kábítószert értékesítette. Beismerő vallomást tett a hallei lövöldöző. A gyanú szerint a páros, elfogásukat megelőzően háromszor hasonló mennyiségben már értékesített kábítószert.

https://www.youtube.com/watch?v=eLADqj62nrY#action=share

Az eljárás során összesen

8,4 kilogramm amfetamint foglaltak le a nyomozók. Az igazságügyi vegyészszakértő véleménye alapján a lefoglalt amfetamin jelentős mennyiségű. A kábítószer legalább 10 ezer fogyasztói adagnak megfelelő lehet, feketepiaci értéke mintegy 34 millió forint.

Az elfogott férfiakat őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.