BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Karanténban van már az a férfi, aki eltűnt a pestszentlőrinci rendelőből

A férfi fejfájásra, levertségre, köhögésre és magas lázra panaszkodott.

Már a Szent László Kórházban van karanténban az a férfi, aki péntek reggel az egyik XVIII. kerületi szakrendelőben jelentkezett koronavírusra utaló tünetekkel, de végül távozott onnan, majd délután megjelent a Szent László Kórházban – számolt be az ATV.

A kerületben élő holland állampolgár fejfájásra, levertségre, köhögésre és magas lázra panaszkodott, ezért felmerült nála a koronavírus-fertőzés gyanúja.

Fotó: AFP

A kivizsgálása után a háziorvosa a vizsgálóban elkülönítette a többi betegtől, és azt mondta neki, hogy majd mentő jön érte, hogy elvigye további kivizsgálásra a Szent László Kórházba. A férfi azonban később önkényesen távozott onnan anélkül, hogy bárkinek szólt volna erről.

Később kiderült, hogy legalább egy órát várt a mentőre, de végül elment a rendelőből, és délután maga ment el a Szent László Kórházba további kivizsgálásra.

Megvan a negyedik koronavírusos magyar

A beteg a már ugyancsak koronavírussal diagnosztizált egyik iráni diák iráni barátnője. Mindketten már a Szent László Kórházban vannak.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.