BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Több százmillió forint értékben foglaltak le kábítószert egy laborban

A lefoglalt anyagokból minimum 100-150 kilogramm amfetamint lehetett volna előállítani.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály nyomozói tetten értek két magyar és egy szerb állampolgárságú férfit Tordason, akik a lefoglalt anyagokból minimum 100-150 kilogramm amfetamint tudtak volna előállítani – írja a police.hu.

A 48 éves szombathelyi B. Pétert, a szintén 48 éves budapesti P. Gusztávot, valamint harmadik társukat egy 51 éves szerb férfit előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozók a Tordas mellett egy parkolóban elfogták a 39 éves szigetszentmiklósi Sz. Ferencet is, akit mintavételre előállították.

https://www.youtube.com/watch?v=ecj5vC-JD4I#action=share

A nyomozók a kutatás során 40 liter nagytisztaságú, hígítatlan metamfetamint, 12 liter már bekevert, metamfetamint tartalmazó folyadékot, valamint 100 liter folyékony vegyi anyagokat találtak; ezeket az összetevőket vegyítve minimum 100-150 kilogramm amfetamint tudtak volna előállítani,

melynek értéke 300-350 millió forint.

Ezen kívül a rendőrök lefoglaltak kettő gáz- és riasztó fegyvert egy légpisztolyt és flóbert pisztolyt. A rendőrök B. Péter lakásán kutatást tartottak, ahol egy maroklőfegyvert találtak, és foglaltak le. A tordasi háznál lefoglaltak még 3 autót közel 300 ezer forintot, 400 eurót és több mint 2 ezer szerb dínárt.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.